085 0655288
info@papiervernietigerhuren.nl

Papiervernietiger met grote capaciteit: kopen of huren?

Er zijn natuurlijk op vrijwel ieder kantoor kleine machines aanwezig die per keer een paar A4-tjes in stroken snijden, die machines raken snel oververhit en de bak zit steeds vol. Bij grotere klussen is een professionele papiervernietiger aan te bevelen. Gelukkig zijn die beschikbaar via koop en huur bij ons. 

Beter huren dan kopen

Papiervernietigers met een grote capaciteit kunt u beter huren dan kopen, is ons advies. Ze worden in de regel maar een paar dagen per jaar gebruikt en de eisen die gesteld worden veranderen keer op keer. Huren is dan voordeliger omdat u iedere keer over de nieuwste techniek beschikt en geen onderhoudskosten heeft en natuurlijk geen investering.

Snel en mobiel

De invoercapaciteit van onze papiervernietigers is tot 60 vellen per keer. Hierdoor is het mogelijk om in korte tijd grote hoeveelheden papier tot onleesbare snippers te verwerken. Het zijn grote(re) machines die toch mobiel zijn omdat ze op wieltjes staan. Het is eenvoudig om de papiervernietigers door het kantoor of naar verschillende ruimtes te verplaatsen.

Een papiervernietiger die bij u past

Standaard papiervernietiger

Geschikt voor papier
Snijcapaciteit 39-41 vellen
Opvangvolume 180 liter
Vernietigingswijze snippers

Grootvolume kantoorpapiervernietiger

Geschikt voor papier, cd/dvd’s, creditcards
Snijcapaciteit 55-60 vellen
Opvangvolume 230 liter
Vernietigingswijze snippers

Papiervernietiger zelf huren op locatie

Er zijn bedrijven waar u uw vertrouwelijke papieren zelf kunt aanleveren of u krijgt containers om uw archief in te storten. Dat gebeurt natuurlijk met de grootst mogelijke zorg, maar wanneer u zelf de vernietiging doet weet u absoluut zeker dat niemand nog toegang heeft tot de gegevens. De gegevens blijven onder uw eigen beheer totdat ze zijn vernietigd, daarna kunt u met de papiersnippers doen wat u wilt.

Omdat alles binnen uw eigen bedrijf wordt uitgevoerd is de kans op lekken van vertrouwelijke informatie tot het uiterste geminimaliseerd. De papiervernietiger wordt bij u op locatie gebracht en met een korte instructie kunt u aan de slag. Na gebruik wordt de vernietiger weer opgehaald.

Voordelen

N

Altijd een machine die past bij uw behoefte (middel en groot).

N

Gekozen machine wordt op locatie geleverd en geïnstalleerd.

N

Altijd vernietigen volgens de laatste richtlijnen

N

Transparante prijzen

N

Geen onderhoudskosten

N

Afhankelijk van de hoeveelheid papier die in één keer vernietigd moet worden, bepalen wij samen het juiste type papiervernietiger.

N

U houdt zelf toezicht op vernietigen

N

Snelle levering door het hele land

N

Voordelige tarieven voor langere periodes

N

Geen investering

Aan de slag

Wilt u een langere tijd een papiervernietiger huren? Of wordt het eigenlijk wel eens tijd voor een opruimdag/snipperdag/week op kantoor? Papiervernietiger huren zorgt voor helderheid in prijzen en mogelijkheden. 

Interesse in een van onze Papiervernietigers?

Wilt u al een langere tijd een papiervernietiger huren? Of wordt het eigenlijk wel eens tijd voor een opruimdag op kantoor? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@papiervernietigerhuren.nl. Wij helpen u graag verder!

Vervolgens nemen wij contact met u op en bespreken we de prijs, de huurperiode, het afgeefmoment en het afhaalmoment. De rest regelen wij! U kunt risicoloos en zorgeloos vernietigen!

    Copyright 2021 Papiervernietigerhuren.nl – Alle rechten voorbehouden

    KVK: 59776188
    Telefoonnummer: 085 0655288
    info@papiervernietigerhuren.nl