085 0655288
info@papiervernietigerhuren.nl

Papiervernietiger huren meest betrouwbaar

Papiervernietiger huren biedt als enige in de Benelux de meest optimale vorm van archiefvernietiging aan. Daardoor is het mogelijk om zeer vertrouwelijke gegevens discreet te vernietigen door het zelf doen.

Alles in uw eigen tempo

U kunt de betreffende dossiers in uw eigen tempo uitzoeken en opschonen. Door de flexibele afspraken met ons is er geen tijdsdruk van een gepland ophaalmoment. Zodra u klaar bent met vernietigen plant u samen met papiervernietigerhuren.nl samen een dag in om de machine(s) weer op te halen.

Voer zelf uw werkzaamheden uit

U huurt bij ons de papiervernietiger met de geschikte capaciteit en voert zelf de werkzaamheden uit. Er kijkt niemand mee en u hoeft uw gegevens niet uit handen te geven. U kunt het archief of de dossiers op iedere gewenste locatie vernietigen, op het voor u meest geschikte moment. Daardoor is de hoogst denkbare vorm van dataveiligheid geborgd.

Reserveer hier uw papiervernietiger en kies voor optimale betrouwbaarheid.

AVG verantwoord persoonlijke gegevens vernietigen

Het vernietigen van vertrouwelijke papieren is voor ieder bedrijf of privépersoon van belang. Ook als de wettelijke bewaartermijn van bijvoorbeeld financieel-administratieve gegevens voorbij is, mogen die, uit persoonlijke- of bedrijfsbelangen, niet in handen vallen van concurrenten of fraudeurs.

De wet stelt daar geen eisen aan, het gaat erom dat vooral ondernemers graag willen dat die gegevens goed en betrouwbaar worden vernietigd. Voor persoonlijke gegevens die door bedrijven worden beheerd, zijn er echter wettelijke regels. De AVG stelt strenge eisen aan het beheren en vernietigen van die persoonlijke dossiers. Niet vertrouwelijke gegevens kunt u natuurlijk gewoon afvoeren via het oud papier.

Maar als het gaat om vertrouwelijk papier is papiervernietiging de beste manier om uw archief op te schonen. Zo voorkomt u dat bedrijfsinformatie of persoonsgegevens in verkeerde handen vallen.

Interesse in een van onze Papiervernietigers?

Wilt u al een langere tijd een papiervernietiger huren? Of wordt het eigenlijk wel eens tijd voor een opruimdag op kantoor? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@papiervernietigerhuren.nl. Wij helpen u graag verder!

Vervolgens nemen wij contact met u op en bespreken we de prijs, de huurperiode, het afgeefmoment en het afhaalmoment. De rest regelen wij! U kunt risicoloos en zorgeloos vernietigen!

    Copyright 2021 Papiervernietigerhuren.nl – Alle rechten voorbehouden

    KVK: 59776188
    Telefoonnummer: 085 0655288
    info@papiervernietigerhuren.nl